Їх під стінами обласної ради працівники Бази спеціального медичного постачання, котрих обурило рішення кваліфікаційної комісії призначити директором закладу Андрія Терещука замість Олександра Манжуловського. Тому навіть “під завісу” каденції у сесійній залі було гаряче, особливо під час обговорення і голосування за сьоме, кадрове питання порядку денного. Утім, трохи посперечавшись, депутати таки затвердили кадрове питання, призначивши на посади керівників комунальних підприємств сімнадцятьох претендентів, аби не порушувати роботу підприємств у цей непростий час карантину. З ними уклали котракти терміном на три роки.

Всього на сесію прибуло 44 депутати. Їх розсадили через одного, дотримуючись правил карантину. На порядок денний було винесено 34 питання.

Під час обговорення у депутатських комісіях було вирішено відмовитися від прийняття скандальних земельних питань і залишити їх для новообраних депутатів. Під час останньої сесії вирішували найбільш нагальне: затвердили Порядок використання коштів обласного бюджету для надання матеріальної допомоги членам сімей загиблих військовослужбовців, прийняли рішення про затвердження списків студентів учасників бойових дій та їхніх дітей для здійснення компенсації за навчання. Відтепер 336 студентів із 26 навчальних закладів Вінниччини отримають  виплати загалом 4 мільйони гривень.

Обговорили депутати і тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування і постачання. Комунальним підприємствам зменшили тарифи на тепло.  розглянути деякі питання оренди майна.

Під час засідання Анатолій Олійник озвучив заяви депутатів обласної Ради Олександра Крученюка щодо його виходу з фракції Блоку Петра Порошенка «Солідарність» у Вінницькій обласній Раді та складання повноважень керівника цієї фракції, а також Сергія Кривешка про його вихід з фракції Вінницької територіальної організації Радикальної Партії Олега Ляшка в обласній Раді.