Днями їхні рідні вирішили піднести улюбленим бабусі і дідусю подарунок до річниці їхнього смарагдового весілля: святкування та романтичну фотосесію, яка розповість про незгасні почуття літнього подружжя. Великий стіл з різноманітними смаколиками, тепла погода сприяли чудовому настрою з щирим спілкуванням у колі близьких людей. І були тут запальні танці, багато приємних спогадів та розмов про плани на майбутнє.

– Бабуся у минулому — праців­ник культури, очолювала клуб при заводі ДСП у Калинівці. Тож організація свят завжди була на її плечах, і справлялась вона з цим на відмінно! Дідусь — інженер. Якось поїхав у від­рядження у Ямпіль, звідки родом бабуся, там і вони познайомились. Біль­ше вже не розлучались, — каже онука подружжя Наталія. — Золоте весілля дідуся та бабусі ми теж святкували із гостями та музикантами вдома. Але цього року вирішили влаштувати щось більш грандіозне! Замовили ресторан на 35 чоловік з весільним кортежем, короваєм, рушниками, музиками, фото та відео, аби приємні спогади назавжди закарбувати.

Бабуся Марія мала до свята два вбрання: одне класичне у біло-зелених кольорах, з віночком, рукавичками та бусами. А ось інший образ був дуже стильним. Для цього ми замовили рожеву спідницю з фатину, такого ж кольору і капелюшок. Під час святкування рідним ми влаштували фотосесію, від якої тепер усі в захваті! Й після смарагдового ве­сілля вони вже заявили, що ми таким чином їм подовжили життя ще на 100 років!

Найдорожче у родині Михальчуків — це їхня родина. Двом рідним дітям, прийомному сину, який втратив батьків, п’ятьом онукам та правнуку прищепили найкращі людські якості. Щодо секрету щасливого подружнього життя, то тут Марія та Петро залюбки діляться з молодшим поколінням.

– Наш дім завжди відкритий для гостей, ми настільки дружні, що до нас завжди йдуть люди. Крім того, ми поважаємо один одного, любимо та цінуємо. Навіть жодного разу не посварились! Маємо сучасний погляд на життя. З дитинства нам прищепили любов до великої родини, до дітей, гостинності, затишку.

Вікторія Снігур