І жодні карантинні обмеження не можуть стати на перешкоді бажанню вінницької красуні виграти цей конкурс краси.

Як розповіла Оксана Коломієць «33-му», за корону у Вінниці вона боролася важко. Їй довелося навіть схуднути на 6 кг та пройти через плітки та скандали. Проте вона виборола головну корону Вінниці 2020 ро­ку і рухається далі. Як відомо, фінал конкурсу перенесли, але кожна з учасниць готова взяти участь в наступному етапі.

Наша «Міс» розповідає, що карантин надихнув її вигадати власне благодійне дітище. Це буде облаштована дитяча кімната у одній з міських лікарень. Звісно, до цього потрібно залучити чималі кошти, тому попередньо Оксана організовує різні культурні та творчі заходи для вінничан, кошти з яких залучить для реалізації власного проєкту.

– Я вже остаточно вирішила, що благодійним проєктом для участі у фіналі конкурсу буде облаштування дитячої кімнати у одній з лікарень Вінниці. З самого початку хотіла зробити це в онкологічному диспансері, але там діток не лікують. Якраз зараз і вирішується, що це буде за лікарня. Планую провести деякі заходи, кошти від яких підуть для реалізації мого проєкту. Одним з таких заходів став мій авторський історичний квест про Вінницю, чарівну і дивовижну. Проте є люди, котрі тут проживають та не знають нічого про рідне місто. Тому я ви­рішила в ігровій формі показати, як будувалася Вінниця. В подальшому буде ще серія по­дібних проєктів. Вони допоможуть реалізувати цей благодійний проєкт.

Софія Копач