Жінки елегантного віку часто стикаються зі збоями в роботі ендокринної залози.

Ось тоді відчувається, як гормони грають, фігура розпливається і нападає хронічна втома. У таких випадках вам просто необхідна консультація ендокринолога та гінеколога. А посилити дію препаратів, котрі вам запропонують лікарі, допоможуть регулярні заняття спор­том, продуманий раціон харчування і три напої для регулювання рівня гормонів. Ефект не примусить на себе довго чекати, невдовзі ви відчуєте себе свіжо, бадьоро і молодо.

Проста суміш теплої води з лимонним соком чудово справляється зі збоєм вироблення гормону ситості — лептину. При частому виникненні почуття голоду лікарі рекомендують випивати вранці або перед сном розведений у склянці води сік лимона. Листки малини — справжня знахідка для жінок. У них містяться компоненти, котрі зміцнюють стінки матки, пом’якшують процес менструації, клімаксу та передклімаксного стану. Тому лікарі рекомендують щодня випивати по чашці чаю з малинового листя.

«Золоте молоко» має справді чудодійну дію на жіночий організм. Підвищує імунітет, бореться з застудою, депресією і стресом. А ще — сприятливо впливає на гормональний фон. Складається напій з молока і суміші на основі куркуми. Вживати краще перед сном або замінювати ним перекуси.

Ці три напої слід приймати щодня, і ваше життя після 40 років буде чудовим!