Пандемія пандемією, але весілля і свята ніхто не відміняв! Тому по Вінниці та області всі говорять про гучне весілля доньки колишнього вінницького нар­депа, яке гулялось в Одесі на березі моря в крутому ресторані. І згодом буцімто «накрило» коронавірусом десятки ВІП-гостей…

І в той же час випадково чи з іншої причини народний депутат із Вінниці – діючий парламентар від «Слуг народу» Максим Пашковський виклав у соціальну мережу свою довідку від 7 вересня, де чорним по білому написано: «не виявлено РНК вірусу КОВІД-19…»

Бо так само в соціальній мережі вінничани висували припущення, що народного депутата Анатолія Драбовського давно не бачили на окрузі через хворобу чи одеське весілля?.. Та й на телефонні дзвінки він не відповідає. Олексій Гончаренко на своєму телеграм-каналі заявив, що у Драбовського виявили Ковід. Той поки що не підтвердив і не спростував цю інформацію.

А коли ми поцікавилися станом його здоров’я у помічниці Оксани Назаренко, та порадила звертатися з запитом до Верховної Ради. Мовляв, не уповноважена інформувати когось про такі речі.

Сергій Годун