Причина – ніби приналежність до іншої політичної сили, ВО «Батьківщина». Але вже на засіданні комісії Олександр Пузир надав документи, що вийшов із цієї партії ще 22 червня і засвідчив це необхідними документами. Однак, членів ТВК це чомусь не переконало. Довелось дії Козятинської міської ТВК оскаржувати в суді.

Сьогодні, 30 вересня, колегія суддів Вінницького окружного адміністративного суду прийняла рішення на користь діючого мера і зобов’язала ТВК зареєструвати Олександра Пузиря кандидатом на посаду Козятинського міського голови та першим номером у списку кандидатів у депутати до міської ради.

В місті кажуть, що члени комісії свідомо намагалися вибити діючого мера з виборчих перегонів, бо діяли в інтересах корумпованих політиків, які намагаються протягнути на цю посаду свою людину по проданих квотах.

На даний час саме Олександр Пузир – найрейтинговіший кандидат на цю посаду. Бо за роки попередньої каденції не нажив жодних токсичних шлейфів і не був замішаний ні в яких фінансових та господарських махінаціях.

Сергій Годун