– Хореографічна імпровізація на «Маминому щасті» – і справді стала неймовірним видовищем. Це акробатичне шоу європейського рівня від групи дітей.

Під одну музичну композицію кожен танцюрист показав індивідуальний номер з хореографічним сюжетом. Дивно, що на такий юний вік — 7-9 років — танцюристи зуміли імпровізувати. Зрозуміло, що для такого потрібно готуватися фізично, але в першу чергу — вміти думати. Признаючись чесно, сьогодні ми вчилися у цих дітей. Такий рівень танцю — це заслуга їхнього вчителя — Світлани Замаруєвої, – діляться організатори фестивалю.

У постановці такої ефектної новинки брали участь Єва Ховавко, Аня Поліщук, Злата Домбровська, Злата Каганюк, Уляна Череватова, Маргарита Мельничук та Софія Кириленко.

Міжнародний фестиваль-конкурс «Мамине щастя» вже 5-й раз проходить у Вінниці. Цей за­хід планувався на березневі свята, але не склалося через коронавірусний карантин. Всі виступи на сцені МП «Зоря» присвячено найближчій людині — мамі. Бо це і справді відповідально — бути не просто жінкою, а і супермамою, сестрою, дочкою або ж дружиною. І в цей день організатори фестивалю зробили все, аби глядач у залі це зрозумів. Карантинних обмежень було дотримано, виступали найсильніші хореографічні колективи: «Аlpha Dance Stars», «Вертикаль», «Калейдоскоп», «Екстрім». До речі, організатори зізналися, що Вінниця завжди презентує сильні танцювальні та хореографічні номери. І за останні роки це чи не єдине місто, котре не розчаровує їхні очікування.

Пофестивалити також приїхали житомиряни та львів`яни. А нагородою для всіх учасників стали красиві подарунки, медалі, кубки та дипломи.

Софія Копач