Вінничанка Наталія та нідерландець Мартін познайомились в Інтернеті.

Нещодавно солодка па- рочка Наталія та Мар­тін вирішили з’єднати назавжди свої долі. Молодята одружилися в Голландії – на батьківщині чоловіка, де і вирішили в подальшому проживати.

Вони щасливі разом вже більше 2-х років. Перше знайомство відбулося в Інтернеті, а потім місяці листування — і ось вона, довгоочікувана перша зустріч. Хоча Наталія каже, що на Інтернет-кавалера спочатку взагалі не реагувала.

– 13 разів він приїжджав до мене, і 5 — я була у нього перед одруженням. Одного разу навіть гостювала разом зі своїми дітьми більше трьох тижнів. І кожного дня він мене дивував та балував. Разом з ним я побачила Монако та море вперше в житті. Як і кожну жінку, мене це вразило. Тому ми практично зразу зрозуміли, що хочемо бути разом. Жодного разу не пошкодувала, що сталося так, як сталося. У квітні він приїхав вдруге, і я познайомила його зі своїми дітьми. І, як не дивно, вони його прийняли, попри різні стереотипи, які вже склалися про любов з іноземцями… Хоч і в нашій такій вже ідеальній романтиці було різне. Одного разу я чекала його у Львові і думала, що вже не приїде, а він 12 годин стояв на українському кордоні. Та найстрашнішим був мовний бар’єр, щоправда, він і зараз трішки заважає, але вже звикли.

З самого початку просила Мартіна розповісти, як він бачить наші стосунки. І він розповідав… Розуміла, що наші плани на життя реально сходяться, і відмовити йому вже просто не могла. Хто б міг подумати, що лише в Інтернеті, та ще й у такому віці я зустріну своє справжнє кохання… Для Мартіна не стали перешкодою сотні кілометрів. До моїх дітей він ставиться як до власних, і це ще більше підігріває мої почуття. Нашим спільним досягненням став підйом на Говерлу. Я б ніколи не подумала, що можна таке здійснити, але зараз розумію, що можна все, коли в серці живе кохання.

Софія Копач