Маю велику честь поділитись із вами важливою новиною. Я балотуюсь до Вінницької міської ради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» по своєму рідному виборчому окрузі №1. Тут я народився та виріс.

Тут моя рідна школа №25

Тут живе і мій класний керівник — Лілія Павлівна та вчитель зарубіжної літератури — Таміла Григорівна? До речі, можете написати правду про мене, яким я був у школі, не заперечую:) скажу відверто сам, що досить активним. Інколи, як і усі діти, звичайно, вчиняв дитячі пустощі. І до директора Валерія Миколайовича декілька разів водили. Ну а як без цього, правда ж?)

Трохи про мене:

Я — юрист. Досконало знаю адміністративний процес та кримінальне право. Маю судову практику та 100% виграних справ у кримінальному процесі. Вмію писати судові позови, скарги, запити на інформацію, заперечення, відзиви та інші процесуальні документи. Магістр права з відзнакою.

Я — голова ОСББ

Знаю, як раціонально використовувати бюджет і взаємодіяти з людьми. Було багато чого зроблено за короткий проміжок часу. Мій звіт за 6 місяців роботи підтримало 99% мешканців.

Я — журналіст

Це моє хоббі, за яке не отримую жодної копійки. Викривав десятки резонансних злочинів, за які отримував щоразу погрози. Саме через це мені й надали державну охорону.

Я — віруюча людина

Майже 10 років провів у Вівтарі, допомагаючи настоятелю храму. Маю церковний сан Іподдиякона. Нагороджений орденом УАПЦ «Спасителя нашого Ісуса Христа» за багаторічну іподдіяконську службу. Отже вчиняю завжди по совісті, шалено люблю справедливість і щирих людей.

Я — громадський діяч

Тому знаю, як боротися за права людей (і тварин) та неодноразово доводив це на практиці. Був помічником на громадських засадах депутатів Вінницької обласної та міської рад, знайомий на практиці з діяльністю депутата місцевої ради.
Розписувати досягнення не буду, нехай за мене люди скажуть.
Це буде об’єктивніше.

Чому я йду в депутати?

Як і вище писав — я шалено люблю справедливість і ненавиджу беззаконня. Я йду продовжувати справу, якою займаюсь вже 6 років, тільки тепер на вищому рівні. Це передусім боротьба за права звичайних людей. За НАШІ права. Але щоденно я стикаюсь із різними бюрократичними перепонами під час відвідування органів влади та місцевого самоврядування, захищаючи законні права людей.

Коли я йду від чийогось імені заявити про ту чи іншу проблему, завжди мені говорять «прийом сьогодні не здійснюється, а лише тільки в четверту суботу середи наступного тижня».

Або банально, щоб тільки «відчепився» присилають на зустріч «клерка», який взагалі не розуміє про що мова.

Депутат місцевої ради має повноваження безперешкодно проходити в усі органи державної влади та місцевого самоврядування на території своїх повноважень.

Має право на невідкладний прийом посадовими особами місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, керівниками підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності, розташованих на території відповідної ради, з питань депутатської діяльності.

Також важливим інструментом депутата є депутатське звернення — викладена в письмовій формі вимога депутата місцевої ради з питань, пов’язаних з його депутатською діяльністю, до місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та їх посадових осіб, а також керівників правоохоронних та контролюючих органів, підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності, розташованих на території відповідної ради, здійснити певні дії, вжити заходів чи дати офіційне роз’яснення з питань, віднесених до їх компетенції.

Маючи ці повноваження, за вашим дорученням, я буду в рази оперативніше вирішувати нагальні проблеми і не чекати поки «великі люди» виявлять бажання спуститись до звичайних людей.

Отже, пропоную довірити мені представляти саме ВАШІ інтереси у Вінницькій міській раді. Я буду стукати в усі двері, поки мені не відчинять, якщо цього будуть потребувати люди та їх законні права!

Буду чекати ваших запитань, а також запрошень на зустрічі!

Райони, вулиці та дільниці округу №1:

Школи: 10, 15, 18, 24, 25, 26, 33, 36
Райони: Сабарів, Ел. Мережа, Академічний, частини Вишеньки та Слов‘янки
ВНЗ, наукові установи: ВНАУ, Техніко-промисловий коледж ВНАУ, ВНМУ, ВТЕІ-КНТЕУ, ВНТУ, Інститут кормів
Підприємства: Муніципальна Варта, ВТК, Центральна дитяча бібліотека, Центр підліткових клубів, «Профспілкове», Вінницький муніципальний центр інновацій, Вінницький центр технологій та дизайну
Вулиці (частини вулиць): просп. Юності, Хм. Шосе, Порика, Келецька, Андрія Первозванного, 600-річчя, Дачна, Заболотного, Р.Скалецького, Бортняка, Миколи Амосова, Пирогова, Сонячна