Якби сьогодні, при діючому зараз виборчому законодавстві, 12 Учнів Ісуса Христа, на чолі із Сином Божим, за сучасним виборчим законом, вирішили, балотуватися до Ямпільської міської Ради, Вінницької області то Їх грішна Ямпільська територіальна виборча комісія, на чолі з грішником – Олександром Ряботинським не допустила б до виборчого процесу на підставі… виборчого кодексу. Адже ці дванадцять із Сином Божим не відповідали б гендерній квоті. За законом в їх числі мали би бути 5 жінок. Не важливо яких – грішних чи праведних, але жінок. А серед 12 Учнів, як відомо, їх не було. Наступне. Ці дванадцять Святих, на чолі з Ісусом Христом, якби навіть домовилися і виключили із свого колективу 5 чоловіків і замінили їх жінками із ринку – все-одно б на вибори грішною виборчою комісією не були б пропущені бо за законом їх мало би бути щонайменше 21 чоловік, разом із жінками, щоб покрити всі чотири виборчих округи. По п’ять осіб на округ і одна особа окремо, майже свята, недоторканна – перший номер.

Цим 12 кандидатам, на чолі з Хрестом, непримінно потрібно було б заплатити чималу виборчу заставу, але не самим, а за них мала заплатити її вищестояща їх організація. Але не Бог!.. Самі вони внести за себе заставу не мають теж права, за законом, який діє зараз. А вищестоящої організації у них, як відомо, не існувало…

Отже, підводимо підсумки. Всі Святі, на чолі із Сином Божим не стали б нізащо депутатами Ямпільської міської ради Вінницької області, як і ними не стали, із вищенаведених причин, ми – кандидати від Партії Захисників Вітчизни. Нас теж було 12. Нам теж не вистачало жінок, загальної кількості і вищестоящої організації, яка б заплатила за нас заставу.

То що це за виборчий кодекс і закон такий?!