«За 5 років моєї роботи у міській раді було зроблено чимало, але я прекрасно розумію, що достатньо не буває. Я відчуваю в собі сили та маю бажання продовжити роботу на благо міста. На сьогодні у Вінниці політична партія «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ» — це єдина реальна конструктивна опозиція. Я вважаю, що ефективною робота міської ради може бути лише за наявності альтернативної думки та конструктивного діалогу між депутатами. Саме для цього потрібна наша партія. Ми зібрали команду професіоналів за різними напрямками, які готові робити Вінницю ще кращою», — заявив Олександр Ревунов на партійній конференції.

Олександр Ревунов — корінний вінничанин, чинний депутат Вінницької міської ради, керівник управління комплексного інжинірингу у ПАТ «Концерн Галнафтогаз», входить до складу топ-менеджменту. Під його керівництвом побудовано триста п’ятдесят два автозаправних комплекси по всій Україні, збудовано та реконструйовано двадцять підприємств наф­тогазового господарства та два газових сховища. Створив понад десять тисяч робочих місць.

Олександр з дитинства мріяв стати будівельником:

«Відверто кажучи, я вже не згадаю, звідки в мене народилася ця ідея, але після закінчення восьми класів я, не вагаючись, подав документи на вступ до Вінницького будівельного технікуму, що належав до Міністерства житлово-комунального господарства. Вступний конкурс на спеціальність «Промислове та цивільне будівництво», куди я подав документи, був найвищий, тому я щиро радів зарахуванню на навчання», — згадує депутат.

Після закінчення технікуму з червоним дипломом вступив до Вінницького національного технічного уні­верситету на інженерно-будівельний факультет. Після першого курсу прийняв непросте для себе рішення: добровільно пішов служити на строкову службу в армію та призупинив навчання.

«Я переконаний, що кожен чоловік повинен вміти захистити свою сім’ю та свою країну. Характер, дисципліна, патріотизм і правильні цінності — все це дає армія», — пояснює Олександр Ревунов.

Після закінчення університету влаштувався на роботу інженером-будівельником у відділ капітального будівництва обласного управління «Вінницянафтопродукт».

Олександр Ревунов все своє життя присвятив роботі за фахом: будівництву в галузі нафтопродуктів. Його професійна біографія налічує понад 25 років постій­ного просування кар’єрними сходами. Сьогодні він керівник управління комплексного інжинірингу у ПАТ «Концерн Галнафтогаз» (ОККО group), де входить до складу топ-менеджменту.

Його діяльність охоплює всю Україну, але Олександр Ревунов залишається відданим Вінниці, його сім’я проживає тут, більшість робочого часу він проводить саме у вінницькому ка­бінеті.

Окрім цього, Олександр Ревунов останні 5 років присвятив депутатській діяльності, багато зробив для рідної Вінниці, допомагав її мешканцям. Користується великою повагою та авторитетом серед вінничан, про що говорять неод­норазові звернення з подякою від мешканців міста.

Багато часу та ресурсів Олександр приділяє благодійній діяльності. Допомагає церкві, школам, бібліотекам, дитячим будинкам, безпритульним тваринам.

Православна церква, оці­нивши вклад, нагородила його п’ятьма орденами.

Також він багато робить для розвитку спорту в місті, є чинним віце-президентом обласної Федерації боксу.

Одружений, має доньку, щасливий дідусь двох прекрасних онучок.

«Мені важливо, в якому місті живу я, мої діти, онуки. Я багато робив і буду робити для його благоустрою. Мені важливо, аби нужденних у Вінниці ставало менше, а щасливих посмішок — більше. Саме тому я вирішив знову піти на вибори», — зазначив Олександр Ревунов.