У вересні в міжнародному аеропорту «Вінниця» відбувся обласний форум «Кожен житель Вінниччини — важливий», на якому «Українська Стратегія Гройсмана» представила своїх кандидатів у депутати до Вінницької обласної ради, районних рад і рад об’єднаних територіальних громад. Всього партія, лідером якої є вінничанин Володимир Гройсман, веде до органів місцевого самоврядування 1719 кандидатів.

«Ми йдемо на вибори, тому що готові взяти на себе відпо­відальність за всю Вінницьку область. Ми висуваємо своїх кандидатів в усіх об’єднаних територіальних громадах. Робимо це не для того, щоб просто отримати владу. Ми бачимо величезні можливості для розвитку нашої рідної області та знаємо, як їх реалізувати.

Прекрасно, що маємо успішне та розвинене місто Вінницю, але нам усім хочеться, щоб у кожній громаді Вінницької області розвивалась економіка, соціальна інфраструктура, поліпшувалася якість життя, щоб люди відчували турботу», — наголосив Володимир Гройсман.

Лідер партії впевнений, що професійні та надійні люди, які долучилися до «Української Стратегії Гройсмана» зуміють втілити в громадах ті якісні зміни, які свого часу перетворили Вінницю на найкомфортніше місто для проживання в Україні. Він підкреслив, що кандидати, які увійшли до його команди на Вінниччині, мають великий управлінський досвід, чітке бачення розвитку громад, покроковий план дій на най­ближчі 10 років, а головне — велике бажання змінити застарілу й неефективну систему регіонального управління та працювати на результат. Вони знають, як правильно застосовувати повноваження, які завдяки децентралізації з`явилися в громади, на користь кожного її жителя, і обв`язково зроблять це, — зазначив Володимир Гройсман.

«Кожен житель Вінницької області — для нас важливий! Ми розуміємо інтереси людей, готові їх захищати та відстоювати. Ми готові робити все для того, щоб Вінниччина стала лідером серед регіонів України за всіма напрямами. Наш досвід, наші знання та фаховість дозволяють це зробити! Маємо чітке бачення майбутнього, і прийде той час, коли ми зможемо реалізувати всі наші задуми в інтересах всієї України!» — переконаний лідер партії.

Вірить у сили та можливості команди «Української Стратегії Гройсмана» та підтримує її міністр освіти України (2016 — 2019 рр.) Лілія Гриневич. На форумі у Вінниці пані Лілія сказала:

– Сьогодні громади — повноцінні суб’єкти творення життя в країні, вони є господарями на своїй землі. І в цьому, безумовно, є заслуга команди Гройсмана. Що вирізняє цю команду? У час, коли дилетантство домінує над професійністю, пустослів’я домінує над реальними діями, ми бачимо команду дійсно професійних людей, які віддані своїм громадам і хочуть творити реальні зміни. Я впевнена в тому, що вона зробить Вінниччину зразком для України. І я щиро вірю, що досвід цієї команди з часом буде обов’язково мультиплікований і розповсюджений на всю нашу країну.

Лілія Гриневич

Упевнений в тому, що Він­ниччина невдовзі стане прикладом для наслідування, і міністр культури України (2016-2019 рр.) Євген Нищук:

«Сьогодні всі дивляться на успішну Вінницю. За невеликий час це радянське типове містечко перетворилося на європейське культурне місто. Тож я радий, що на цих місцевих виборах саме у Вінницькій області, в регіоні, де вже була апробована успішна модель розвитку громади, «Українська Стратегія Гройсмана» іде такою великою, чудовою командою. І для партійного форуму ви обрали дуже символічне місце — аеропорт, летовище. Це місце, з якого люди летять до якоїсь мрії — робити щось, відпочивати, просто надихатися. Тож я щиро бажаю «Українській Стратегії Гройсмана» успішного старту, успішного лету вашій великій командній справі!»

Євген Нищук