МХП, який є найбільшим виробником курятини в країні (ТМ «Наша Ряба», «Бащинський», «Секрети Шефа») вирішив піти у напрям рітейлу та запропонувати українцям якісно новий формат магазинів – М‘ясомаркет.

Компанія разом зі своїми партнерами з липня почали відкривати такі формати в різних містах країни. В Вінниці його чекали достатньо довго і ось нарешті сьогодні перший М’ясомаркет відчинив свої двері перед жителями міста.

Окрім смачних пропозицій і широкого асортименту в магазині, на кожного чекає ще одна унікальна особливість – у цій точці ви не зустрінете продавців. Проте є м’ясні сомельє!

М’ясний сомельє – це людина, яка знає про м’ясо все! І він дуже доступною мовою відповість на всі питання гостей магазину, підкаже яке м’ясо під яке блюдо взяти, розповість походження м’ясної продукції і допоможе кожному гостю зробити правильний вибір. Більш того, сомельє може навіть поділитися.

Керівники проекту: Дмитро Морозов, керівник управління по роботі з франчайзі у МХП Сергій Білоус та Валерій Магаляс – партнери МХП, підприємці.