Від команди «Української Стратегії Гройсмана» і Вороновицької ОТГ в депутати до Вінницької обласної ради балотується очільник «Обласного пансіонату для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку» Сергій Якубовський.

Варто зазначити, що Сергій Якубовський для жителів громади свій, адже народився у селищі Вороновиця, а нині проживає у сусідньому селі — Комарів. У 2006 році земляки обрали його Комарівським сільським головою, а тепер він очолює «Обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку» та є депутатом Вороновицької селищної ради. Сергія Олександровича жителі громади поважають, адже він із тих, хто завжди допоможе.

– «Українська Стратегія Гройсмана» — це найкраща політична сила в нашій країні, тому долучився до неї без вагань. У цій команді люди, які заслужили повагу не словом, а ділом. Адже коли Володимир Гройсман очолював уряд, усі розпочаті справи довів до завершення. А тепер, при зміні влади, ми чітко бачимо, що відбувається в Україні. Думаю, порівняти є з чим, — пояснює свій вибір Сергій Якубовський.

Сергій Олександрович додає, що в обласній раді, передусім, працюватиме на благо Вінниччини та своїх земляків. Забезпечити комфортні умови проживання в громадах, зробити Вороновицьку ОТГ ще більш квітучою, збільшити кількість робочих місць — це все входить у плани Сергія Якубовського. Крім того, він переконаний, що в кожній об’єднаній територіальній громаді має бути якісна освіта, медицина та сприятливі умови для праці і проживання.

– Зараз перехідний етап не лише на Вінниччині, а й по всій Україні. З формуванням перспективного плану перед нами постане проблема переходу усіх об’єктів комунальної власності у підпорядкування об’єд­наних територіальних громад. Як голова комісії з питань житлово-комунального господарства Вороновицької селищної ради знаю, що цей процес дуже важливий для кожної громади нашої області, і це питання потребує контролю, в чому я всебічно допомагатиму. Адже за весь період існування Вінницької обласної ради ще не було жодного представника із Вороновицької ОТГ, — каже Сергій Олександрович.

Про свої досягнення Сергій Якубовський розповідати не любить, адже впевнений, що оцінювати його роботу мають інші люди, а не він сам.

– Можу сказати лише одне: якщо земляки да­дуть мені мандат довіри, то соромно за мене їм не буде. Я докладатиму максимальних зусиль, щоб люди відчували себе захищеними та були впевнені, що про них піклуються, адже для мене важливий кожен житель Вінниччини, — додає Сер­гій Якубовський.

Покращення життя людей — це головні критерії його роботи. Власне яскравим прикладом цього слугує його робота в «Обласному пансіонаті для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку». Адже Сергій Олександрович щоденно підкується про жителів пансіонату й робить усе, щоб заклад розвивався.

– Вірю, що через десять років Вінниччина стане найус­пішнішим регіоном України, областю, де успішні всі громади і розвивається кожне село, — наголошує Сергій Якубовський.

Сергій Годун