Компанія вже отримала пакет ліцензій на постачання електроенергії та веде переговори щодо укладання перших контрактів з юридичними особами та фізичними особами-підприємцями.

Згідно з законом України “Про ринок електричної енергії” з 1 липня 2019 року розпочав свою роботу “новий ринок електричної енергії”, метою якого є запровадження конкурентних механізмів функціонування ринку електроенергії, вільний вибір контрагентів та забезпечення права споживача вільно обирати постачальника електричної енергії. Тож тепер споживачі мають право не тільки обирати електропостачальників, а й змінювати їх без сплати будь-яких штрафних санкцій. Умови постачання ресурсу, права та обов’язки електропостачальника і споживача визначаються Договором постачання електричної енергії.

-ТОВ “Вінницягаз Збут” вже давно займає в регіоні позицію надійного постачальника природного газу. Наразі маємо чудову можливість – постачати нашим клієнтам також електроенергію”, – наголошує директор ТОВ “Вінницягаз Збут” Василь Сопільник.- Ми пропонуємо постачання електроенергії юридичним особам та підприємцям на вигідних умовах.Ми застосовуємо індивідуальний підхід до розрахунку найвигіднішої ціни для своїх клієнтів, при цьому, пропонуємо декілька варіантів оплати. Великий плюс роботи з нами – один персональний менеджер по газу та електроенергії, який забезпечить належний сервіс. Ознайомитися з умовами постачання електроенергії для бізнес-клієнтів можна на сайті компанії https://bit.ly/3nWA6O3 або в центральному офісі “Вінницягаз Збут”

Валентина Лісова