«Цього року мені запропонували балотуватись у депутати Вінницької міської ради, і я свідомо обрав ОПЗЖ, тому що особисто знаю кожного, хто наразі йде до міськради — вони є справжніми професіоналами своєї справи», — каже Микола Яременко.

Микола Яременко, 37 років, корінний вінничанин.

Після закінчення школи вступив до Вінницького технологічного коледжу, а згодом до Вінницького інституту економіки Тернопільського національного економічного університету. Має ступінь магістра економіки та підприємницької діяльності.

У 2018 році закінчив Національну академію державного управління при Президентові України, де здобув спе­ціальність магістра державного управління.

По закінченні інституту займався підприємницькою діяльністю, а у 2012 році почав працювати в АТ «Вінницягаз», де пройшов шлях від слюсаря до начальника Вінницького міського управління. Працює там і сьогодні.

Одружений, має сина.

«В першу чергу, я та інші кандидати є корінними вінничанами, які щиро люблять своє рідне місто! Зрозумійте, що на місцевих виборах ми обираємо не партію, а конкретних людей, які мають досвід роботи, навички та ідеї розвитку міста», — переконаний Микола Яременко, кандидат у депутати Вінницької міської ради від політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ».

Партія «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» — це не лише конструктивна опозиція, це реальний шанс змінити місто та розпочати розбудову мікрорайонів приватного сектору.

«Я чудово розуміюсь на специфіці розвитку та управління, тому можу з упевненістю сказати – з поставленими завданнями я впораюсь, адже щодня спілкуюсь із виборцями і не просто слухаю їх, а справді чую кожен голос. Я розумію, що тільки спільними зусиллями ми здатні вивести наше рідне місто на якісно новий рівень життя», — запевнив Микола Яременко, кандидат у депутати Вінницької міської ради від по­літичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ».