Мало хто знає, але Інна – вінничанка. Про це вона розповідала кілька років тому під час інтерв’ю нашому журналісту. Зі своїм коханим Андрієм познайомилася, коли він відбував строкову службу в Вінниці, в спецпідрозділі «Ягуар». Буквально два місяці пожили. А тоді коханий забрав Інну з випускного до Харкова. До цього року вона 15 років сиділа вдома з дітьми. У подружжя Янголенко їх двоє.

А невдовзі обоє стали на захист країни, ставши учасниками АТО на Сході. В двох батальйонах було всього близько півсотні бійців, тому роль кожного з них в обороні Волновахи була велика! І це не була оборона Волновахи – це, по суті, була оборона Маріуполя.

У 2015 році автомобіль подружжя Янголенків підірвали радіокерованою міною. Наслідки були вкрай важкими: Інна отримала баротравму легень і забій серця. Тоді наша землячка буквально повернулася з того світу. Легені Інни сильно постраждали під час вибуху і не витримали цю нову інфекцію COVID. 11 жовтня старі травми дали про себе знати… Інна Янголенко під апаратом ШВЛ від коронавірусу померла в реанімації… Ускладнення дала двобічна пневмонія.

Віталіна Володимирова