Відома вінницька дизайнерка Катерина Лукашик, відома своїми ефектними та розкішними сукнями, взялась за створення аксесуарів.

Наша землячка вже кілька ефірів поспіль і до самого фіналу шиє для учасників і гостей ексклюзивні та стильні захисні маски.

– Шити маски для глядачів «Танців із зірками» мені запропонували керівники шоу, адже добре знають мене як дизайнеру. Усі маски однакові за стилем подачі, проте кожного ефіру готуємо із іншими відтінками, кольорами та тональністю. Тканини обираємо тільки найкращої якості. Маски надзвичайно зручні, вони легкі, на тонкій підкладці, у них комфортно дихати. Чимало людей принципово не хочуть одягати маски, бо вважають, що це некрасиво. Але мої маски можете носити із задоволенням. Знаєте, я щоразу присутня на прямих ефірах «Танців із зірками» у глядацькій залі і помітила, що під час реклами у моїх масках фотографуються, викладають у соцмережі і забувають їх зняти. Це настільки окриляє, що я почала створювати цілу колекцію масок і вже деякі з них почала продавати в Інстаграмі. Люди дякують та залишають гарні відгуки.

Додамо, що Катерина Лукашик за досить короткий час заявила про себе на всю країну, заснувавши власний бренд — «Katherine Lukashyk».

Так, минулого року вона пошила ефектне червоне плаття для Маргарити Паші, яка у Лондоні на «Міс Світу-2019» увійшла в 40 найкрасивіших дівчат. Для цього красуня спеціально їздила до Вінниці, адже Катерина тоді тільки народила донечку. Нещодавно дизайнерка готувала образи для конкурсу «Краса країни-2020».

Віталіна Трудько