Ви лиш подивіться, як цей Ямпільський, за словами юриста Ігоря Павлика – «воєнзавгосп» Віктор Панкрашов «при барахлив» Ямпільський військомат до місцевих виборів 25 жовтня! Зняв живий-живісінький асфальт, вічні плити з каменю-піщаника і поклав ось ці, куплені, цементні плитки… Але, як вилискують зараз, перед виборами!

Отримуючи, на покрову, з рук підприємця Миколи Пивовара 8 портативних радіостанцій для воєнкомату, він казав в мікрофон, що збирає нібито добровільну «допомогу» з багатьох підприємців району для того, щоб… перетворити Ямпільський воєнкомат в «справжній дім для військовослужбовців». І він не збрехав!

Це тепер, не побоюся цього слова, не просто дім, а санаторій, будинок відпочинку для окремих військовослужбовців!..

Після того, як з третього поверху виселилася СБУ – воєнкомат розпростерся на весь цей будинок! Тому й зрозуміло, що «воєнзавгоспу» в такій ситуації тут потрібні фронтові портативні рації. Розповідали мені, що там у них зараз повний набір всіх комунальних зручностей. Санаторій! Кажуть, що на третьому поверсі проживає якийсь майор, з бердичівщини. Звісно, на повному комунальному забезпеченні. Зручно йому – вранці встав, потягнувся, прийняв гарячий душ, зготував сніданок на електричній плиті, одягся, спустився на другий поверх – і вже на роботі!

Очевидно той майор дуже велика, цінна якась шишка. Як, у свій час Владімір Антюфєєв – міністр госпбєзопасності ПМР. Той тривалий час проживав в тому своєму міністерстві, також на повному забезпеченні, як при комунізмі. Я це знаю бо дуже добре був знайомий з ним. Тепер він десь в Донецьку командує ворогами України. Передає набутий в Тирасполі досвід.

Може й цей, Ямпільський, воєнкоматівський, ще покаже себе – хто зна? Це ж закрите відомство. Воно працює лиш на всасування… До нього громадянському суспільству – зась! А НАЗК далеко, аж в Києві!..

Колись у цьому воєнкоматі, на стінах, висіли крадені, дуже цінні картини видатних художників. Тепер він, як бачите, прикрашає себе іншим. Але в тому ж дусі…

А тим часом в 59 харчування… ворогу не побажаєш. Та хіба лиш в ній?.. І де мені, волонтеру, дістати той радіатор до воєнного ЗІЛа?.. Місяць дістаю і дістати не можу!.. Воїни просять – не передати словами як. Бо їм треба, вони сапери, на передовій. В Інтернеті – три з половиною тисячі коштує… А де ті тисячі взяти?.. Це як моя місячна пенсія…

А тут, у воєнкоматі – скрути не помітно. Чогось не вистачає – з села привезуть і вручать. “Добровільсно”…

Ігор Павлик, юрист: “Відповідь на поверхні!

Державним установам, закладам, організаціям заборонено отримувати безкоштовні послуги та безповоротну фінансову допомогу (ст. 65 зу “про запобігання корупції”).

Повідомлення в назк. НАЗК вносить припис комісарові області. Облкомісар притягає до дисциплінарної відповідальності цього “господаря” за вчинення дій, що містять ознаками корупції!

Це ж треба, як такі “воєнзавгоспи” спаплюжили інститути держави! Дійте!”.