Враховуючи ситуацію в Козятині із захворюваністю населення на СОVID-19, за результатом оцінки епідемічних показників на території міста, встановлено «помаранчевий» рівень небезпеки поширення COVID-19.

З метою убезпечення жителів міста від захворювання на коронавірус та враховуючи рекомендації обласної комісії, прийнято рішення забезпечити 100% масковий режим у громадських місцях і в громадському транспорті та посилити контроль за його дотриманням.

Тимчасово заборонено проведення спортивних, культурних, соціальних, релігійних, розважальних, рекламних заходів до поліпшення епідемічної ситуації.

Заборонено роботу з 22:00 до 7:00 години закладів громадського харчування без організації дозвілля, крім адресної доставки замовлень та замовлень на виніс.

Управлінням економіки, Держпродспоживслужби і Нацполіції доручено посилити контроль за дотриманням карантинних норм і маскового режиму у громадському транспорті, закладах громадського харчування, торгівлі та побутового обслуговування населення.

Комісія прийняла рішення продовжувати дотримання карантинних заходів, встановлених Постановою Кабміну, до 31 грудня 2020 року.

Валентина Лісова