Станом на 20 жовтня 611 будинків вже отримують послугу з централізованого опалення. Загалом КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» подає теплоносій на 1223 будинки житлового фонду м. Вінниці. Подача теплоносія на будинки відбувається поступово.

-Під час пуску теплоносія йде велике навантаження на мережі, тому можуть виникати пориви. Наразі таких ситуацій немає, але ми закликаємо вінничан та гостей міста у випадку, якщо ви помітили аварію на тепломережі, просимо негайно повідомляти в диспетчерську нашого підприємства, яка працює цілодобово, за тел.: 43-34-95 або на цілодобову варту за номером 15-60.Такі ситуації – в межах норми. Головне – швидко на них реагувати. Тому на всі місця, де будуть виявлені аварійні ситуації, оперативно виїжджатимуть і працюватимуть бригади. Також можуть виникати пориви у внутрішньобудинкових системах, за які відповідають управляючі компанії. У таких випадках послугу буде відновлено після ліквідації поривів працівниками управляючих компаній, адже саме вони відповідають за внутрішньобудинкову систему, – повідомили нам у пресслужбі.

Нагадаємо, з 5 жовтня розпочато опалювальний сезон для закладів соціальної сфери на виконання рішення виконавчого комітету Вінницької міської ради від 01.10.2020 р. №2042.

Наразі вже забезпечено послугою 68 закладів соціальної сфери (відповідно до заявок керівників).

Валентина Лісова