– Це не агітація ! Це наша рідна школа. Школа N11. Тут пройшли наші Золоті роки дитинства і юності. Але школа живе своїми проблемами…ніби просто про неї забули… Не важливо хто стане міським головою чи депутатом .

Я прошу не бути байдужим і звернути увагу на проблеми. Тут навчаються діти. Такі ж діти як на Поділлі, на Вишеньці, у центрі.

Майданчик перед школою. Знаю точно, що на Вишеньці всі майданчики заасфальтованні. Тут…пожаліли плитку, асфальт…Фото 3-6…В 90-х роках почалось будівництво розширення школи. В той час вже класи були переповненні. Але влада не спромоглась профінансувати…. Наразі виріс житловий будинок.

Не знаю за яким законодавством, санітарним і будівельним нормам це дозволенно… щоб через стінку навчального кабінету картоплю жарили чи молода пара коханням займалась під звуки шкільного дзвінка….Відсутні паспорт і уся необхідна інформація про забудовника…Бездіяльність посадовців прокуратури і правохоронців вражає…

Хоча де-хто з високопосадовців живе поруч (навпроти школи – колишні землі “ВінницяОблВодоканал”).

Хто вирішив що квартири важливіше переповнених класів????

Фото 7-8 і 9 (відео) – Туалет в дворі школи…В той час як будуються нові школи – діти Старого Міста користуються…2020 рік..Про які санітарні норми можна говорити ?

Posted by Oleg Gulyar on Thursday, October 22, 2020

Вже давно повинен бути відремонтований і модернізований….Діти Старого міста для Міської Влади і Держспоживстандарту – II сорту ???

Фото 10, 11 – школа і учні дуже потребують модернізації стадіону…

Взагалі враження, що після 1995 р , коли я закінчив 9й клас – все залишилось як було…і ніхто не звертав уваги….Прошу усіх , кого виділив – прокоментуйте, не будьте байдужими, репост і максимальний розголос – інакше знову усі забудуть….

Віра Малафей