– Ми з командою раніше двічі здавали тест: перший був негативний, другий позитивний. Саме тому було прийнято рішення здати повторно аналіз, щоб розуміти, чи дійсно у мене є вірус , адже абсолютно ніяких симптомів ще не виявлено, – розповів Влад. – Так, я став першим гравцем футбольної команди «Карпати», який отримав позитивний результат. Я відбув двотижневий карантин будинку, в повній ізоляції. Тільки раз їздив в клініку, щоб зробити новий тест, який показав «мінус». Другий мінус (повторний ПЛР) я отримав вже разом з усією командою. Я повністю здоровий! Вірус переніс безсимптомно. Прошу кожного з вас бути обережним і відповідальним. Дехто публікував фото, де я не в масці. Я визнаю свою провину. Але в 99% випадків я її не знімаю. На фото можна побачити невелику кав’ярню, де ми з дівчиною брали каву і відійшовши менше 100 метрів, не встигли ще одягнути маски назад. Тому не варто звинувачувати мене в відсутності свідомості. Я чесно виконав всі необхідні процедури і готовий грати!

Зазначимо, що свою кар’єру Владислав розпочинав на рідній Вінниччині, у Томашполі почав займатися в місцевій ДЮСШ, перший тренер — Валентин Кучковський. Далі встиг пограти за «BRW-BIK» з Волині.

– У 13-річному віці я переїхав у Володимир-Волинський як крайній півзахисник. Щоправда, вже через пів року тренер побачив у мені потенціал лівого захисника. Ми спробували змінити позицію, і з того часу я не залишав її, — каже Владислав. — А до 13-ти років я стабільно виконував функції крайнього нападника. Ставав бронзовим призером чемпіонату України ДЮФЛ U-14 сезону 2011/12 років. Після цього отримав пропозиції від київського «Динамо» і донецького «Шахтаря», але вибрав київський клуб. За юнацьку команду дебютував 2014 року в матчі проти «Волині» (5: 0), на полі провів 79 хвилин і заробив жовту картку.

У дебютному сезоні  (2014/2015) за юнацьку команду «Динамо» зіграв 21 матч. В кінці 2016-го наш земляк продовжив контракт з ФК «Динамо», але в той же час його орендували львівські «Карпати», але зараз він у оренді “Дніпро-1”. Крім того, грає у молодіжній збірній і нещодавно з колегами перемогли збірну Фінляндії!

Наш земляк виділяється своєю непоступливістю у грі, про що свідчить кількість зароблених карток. Має добре бачення поля. Владислав вміє зряче віддати передачу на партнера, як коротку, так і довгу. Владислав Дубінчак досить швидкий футболіст, який не тільки добре відпрацьовує зліва в захисті, а й активно йде в атаку. Дуже часто опиняється біля воріт суперника, закидаючи м’яч у штрафний майданчик на партнерів.

Віталіна Володимирова