Наша рідна Вінниця вже на фініші передвиборних перегонів. І перед вирішальним вибором міського голови 25 жовтня кожному думаючому вінничанину варто оцінити реальні програми кандидатів, головні здобутки та задуми тих, хто готовий очолити Велику Вінницьку Об’єднану Громаду… І, як показав час, єдиним опозиційним до нинішньої міської влади кандидатом є громадський діяч та підприємець Сергій Володимирович Кармаліта.

Він – людина в місті відома і водночас проста… Досяг успіхів у бізнесі, але завжди готовий допомогти ближньому — дитячому будинку-інтернату, самотнім літнім людям та благодійній організації з порятунку тварин. Сергій вірить у Бога, мамине мудре слово, міцну сім’ю та прекрасну Вінницю… Бо наше місто над Бугом – це його родина, яку Сергій Кармаліта ніколи не зрадить, завжди підтримає і готовий очолити в ці важкі для України часи…

Що гарантує кандидат у мери Вінниці Сергій Кармаліта, якого варто обрати 25 жовтня у виборчому бюлетені під № 2?

Ось головні тези передвиборної програми

Сергія Володимировича Кармаліти, що йде в мери Вінниці без партійних прапорів, впливу олігархів та збанкрутілих «вождів».

Геть корупцію із Вінниці! Це завдання №1!

Пропоную викорінення корупції у системі органів виконавчої влади шляхом запровадження алгоритму прозорого планування міського бюджету як в цілому, так і конкретними департаментами. Для цього комісія з планування бюджету при кожному департаменті буде складатися на 30% з чиновників, на 70% з депутатів міськради, з яких 30% будуть представники опозиції. Склад цих комісій буде змінюватися щорічно, перед плануванням бюджету. Це дозволить уникнути формування корупційних схем, «договорняків», просування особистих інтересів. Бюджет – під контроль громади!

Досить окозамилювання у Вінниці!

Годі ховати за квітковими клумбами і фонтанами справ­жні нагальні проблеми містян! На кошти, зекономлені завдяки боротьбі з корупцією та впровадженню злагодженого (збалансованого) бюджетного механізму, буде вирішуватися питання з благоустрою Вінниці: при цьому враховуватимуться не лише потреби центральних та популярних районів міста, але і тих, де дороги, комунікації та інші об’єкти інфраструктури не ремонтувалися впродовж багатьох років. Міський бюджет – це кошти усіх містян!

Відповідальність перед виборцями — понад усе!

Пропоную запровадити механізм постійного моніторингу та аудиту депутатами свого округу: постійне спілкування з виборцями для досконального та чіткого знання проблем, викликів та запитів людей, що проживають в окрузі. Знаємо проблему – разом вирішуємо її!

Якісна питна вода – головна потреба Вінниці та вінничан!

Пора покласти край спекуляціям та зловживанням із тарифами на воду сумнівної якості в нашому місті!

Моє завдання як мера Вінниці – передача «Вінницяводоканалу» на баланс міста. І ліквідація на цьому стратегічному підприємстві корупційних механізмів, системи «відкатів», кумівства у керівництві та перехід до нових технологій очищення питної води для потреб міста обласного значення.

Так ми зможемо нарешті знизити тарифи та вартість послуг ЖКГ. А головне — вирішити проблему із якістю послуг та махінацій із тарифами в КП «Вінницяводоканал».

Як новий міський голова особисто проконтролюю на цьому підприємстві проведення незалежного аудиту.

Гарантую вінничанам чисту питну воду за реальною ціною!

Землю – всім учасникам АТО/ООС!

Учасники АТО/ООС та родичі загиблих на війні отримають свої земельні ділянки першочергово, без корупції, «рішалових» і бюрократичних довжелезних черг.

Як міський голова Вінниці особисто проконтролюю процес надання землі вінницьким бій­цям – справжнім фронтовикам — через рішення сесії Вінницької міської ради та за сприяння департаменту земельних ресурсів.

Бо кожний учасник АТО — Операції Об’єднаних Сил має право на отримання 10,5 сотки землі в межах Вінницької місь­кої ОТГ.  Бійці ООС мають безперешкодно отримувати земельні ділянки.

Воїнам та родинам захисників України – заслужені пільги та пошана громади!

Разом подолаємо COVID-19!

Особисто проконтролюю, щоб депутати виділили кошти, а департамент охорони здоров’я забезпечив створення у місті додаткових лабораторій, які тестують на коронавірус ПЛР-методом. В умовах пандемії тестування має бути швидким, якісним та доступним. У лікарнях міста створимо нові ліжко-місця для пацієнтів-вінничан, забезпечимо їх сучасною апаратурою, медикаментами на цілодобовим доглядом… Всі медики, що працюють на передовій боротьби із COVID-19, отримають гідну заробітну плату, страхування та соціальний пакет.

Здорові вінничани – здорове місто!

Вінниця – місто нових олімпійських чемпіонів!

Забезпечу рівноцінний розвиток кожного виду спорту в місті. Комітет фізичної культури працюватиме на благо та розвиток не лише кількох розрекламованих видів спорту, а й інших, які протягом багатьох років гостро недофінансовувалися. Вінницькі спортсмени тренуватимуться в комфортних умовах, а тренери отримуватимуть гідну зарплатню. Окрім цього, Центральний міський стадіон «Локомотив» буде реконструйовано чи почнемо будувати новий за європейськими стандартами якості та доступності для всіх.

Всі школи міста отримають нові сучасні стадіони та оновлення у спортивних залах навчальних закладів.

Дитячий і професійний спорт – здоров’я нації!

Громадська рада – допомога і контроль міського голови!

Для забезпечення максимальної прозорості управління містом та врахування усіх нагальних проблем городян при плануванні роботи служб та департаментів міськвиконкому, буде створено постійно діючу Громадську раду.

До неї увійдуть авторитетні громадські активісти, представники громадських організацій, волонтери, люди із особливими потребами, переселенці…

Представники цієї Громадської ради матимуть право дорадчого голосу на засіданнях міськвиконкому та засіданнях всіх без винятку депутатських комісіях ВМР – нової Вінницької міської ради.

Реальна влада – представникам громади міста!

Так ми разом подолаємо справжніх «бандитів» у Вінниці, що роками «доїли бюджет міста, привласнювали його землі, майно та комунальну власність! Обіцяю покласти край цьому «владному бандитизму»!

Для початку реальних змін у Вінниці потрібно прийти в неділю 25 жовтня на вибори нового міського голови. І проголосувати за Сергія Володимировича Кармаліту – № 2 у бюлетені.

Дорогі мої вінничани — земляки, друзі, сусіди, наша молодь та увінчані сивиною та досвідом люди!

Я – кандидат у мери Вінниці Сергій Володимирович Кармаліта не прошу вас, а благаю не втратити цей шанс на реальні зміни у нашій Вінниці!

У неділю, 25 жовтня, ми не просто обираємо міського голову та депутатів тепер вже об’єднаної Вінницької громади… Ми в цей вирішальний і доленосний день для Вінниці обираємо справді відповідальних, максимально чесних і відкритих городян, що готові працювати не на свою кишеню, клан чи окрему родину, а всю Громаду Великої Вінниці!

І ви мене знаєте не перший рік, мали змогу оцінити Сергія Кармаліту як принципового депутата міської ради попередніх скликань, як безкорисливого захисника інтересів та майна нашої громади, міського спорту, дитячих секцій, клубів літніх людей, притулків для тварин… Я ніколи не жалів часу та чесно зароблених коштів моєї сім’ї для допомоги справді потребуючим, дітям із сиротинців та нужденним пенсіонерам. Бо ця щоденна робота і допомога була і є не передвиборна реклама, а стан моєї душі!

Так по-людськи вчиняти, жити і дихати мене навчили батьки – і я стаю перед ними на коліна та вдячний за цю мудру науку. Тепер слово за вами, мої земляки! Вірю у вашу підтримку, ціную кожен ваш голос і вашу віру в мене…

Щиро ваш –
Сергій Кармаліта