Сімейна пара зі Жмеринщини вирішила перевірити, чи є вже опеньки. У лісі (в народі Хребетець) з боку села Мала Жмеринка знайшли брудного та голодного хлопчика.

– Насамперед потрібно дякувати мотоциклісту (прізвища не пам’ятаю, але знаю, що житель с.Станіславчик), який опинився в тому місці. Чоловік розповів, що, коли їхав, то помітив поміж дерев маленького хлопчика. Побачивши нас, запитав, чи не шукаємо ми дитину. На що ми посміхнулися, бо подумали, що це жарт. Але тут бачимо — дитинка виглядає з-за мотоцикла. Коли підійшли, він одразу мене обняв і сказав, що в лісі блукає з самого ранку і дуже хоче їсти, – розповідає жителька с. Мала Жмеринка Тетяна Усата.

За словами Тетяни, хлопчик розповів, що його звуть Сашко, йому 3,5 року, і він зранку пішов до лісу з мамою.

Як так сталося, що він залишився в лісі сам, та о пів на шосту вечора блукав за кілька кілометрів від свого будинку? Тетяна Усата не могла зрозуміти ситуацію і зателефонувала на 102.

На той момент поліція вже шукала хлопчика, але в іншому місці, там, де вказали батьки, а дитина знайшлася на відстані близько 2 км від дому. Хлопчика повернули до сім’ї. Проте поліція буде з’ясовувати, чому батьки не догледіли малого. Адже несуть безпосередню відповідальність за життя і здоров’я своєї дитини.

Ольга Сонячна