Ось що розповів відомий адвокат Валерій Палій:

– Три роки у педагогічному університеті не можуть відремонтувати спортивний зал. Університет орендує у інших учбових закладах приміщення для проведення тренувань. Це при тому, що є факультет фізичного виховання.

Відповідно мною подана заява до правоохоронних органів про можливе вчинення службовими особами вінницького педагогічного університету злочинних дій по привласненню, розтраті або заволодінню чужим майном, за попередньою змовою групою осіб. Висновок про порушення зроблений на підставі аналізу даних з системи Prozorro, при проведенні громадського контролю у сфері державних закупівель. Очікувана вартість робіт становить – майже 900 тисяч грн. Строк закінчення робіт чи надання послуг 01 серпня 2017 -31 грудня 2017.

Детальніше: ексклюзивне інтерв’ю свідка секс-скандалу, про ймовірне нецільове використання державих коштів, повідомлення студентів про “такси”, які ходять у вузі та пресування неугодних, інші резонансні випадки в свіжому випуску газети “33 канал”. Користуючись принципами свободи слова та демократії, нагадуємо, що кожна людина має право на свої роздуми, думки та судження. Як і те, що готові вислухати іншу сторону конфлікту. Про що повідомили представникам Вінницького педуніверситету. Нагадуємо, що до рішення суду на кожного громадянина поширюється презумпція невинуватості.

Ольга Сонячна
Фото та відео – Сергій Хіміч та Олексій Бойко