Люди, прийдіть і захистіть народного мера! Атовці, чому ви мовчите, адже знущаються над батьком вашого загиблого побратима! – З таким закликом на гарячу лінію «33-го» зараз звернулись липовецькі громадські активісти і просять журналістів та правоохоронців терміново втрутитись у ситуацію:

– Скориставшись тим, що Микола Грушко зараз у важкому стані із температурою 40-градусів, який за попередніми результатами на 200 голосів випереджає іншого конкурента на виборах голови Липовецькоі ОТГ, місцеві мафіозні клани та найняті ними бандгрупування хочуть змусити теркомісію фальшувати вибори.

– Скажіть, як можна так вчиняти із батьком загиблого в АТО героя? За що тоді загинули кращі діти Украіни? – Запитують громадські активісти.
Кореспондент «33-го» зв’язався із начальником поліціі Вінницької області Іваном Іщенком.

Він повідомив, що йому доповіли підлеглі, що там виникла проблема. Але начальники завіряє, що зараз ситуація під контролем. Там дійсно голова комісії хотіла писати заяву про тиск, але каже, що вже немає такої необхідності.

Редакція та начальник пообіцяли і надалі контролювати ситуацію. Тому повідомляйте, що там відбувається насправді на пряму лінію поліціі та сюди. Сподіваємось, що в нашій країні дії ще закон, а не «понятія».

Андрій Власенко