Нині ж дівчина опікується безпритульними тваринами і через нашу газету шукає їм добрих та люблячих господарів.

– За три роки волонтерства мною було врятовано близько 200 котиків та собак. Багатьох вилікувала самостійно за призначенням лікарів, інших – у стаціонарі. Усіх стараюсь стерилізувати, вакцинувати та обробляти. Дякую всім, хто допомагає, я перед ними чесна- звітую за кожну копійку,- каже Настя- Найбільша проблема і причина, звідки беруться безпритульні тварини,- це лише люди в цьому винні! Майже кожну неділю , якщо не кожен день,люди викидають цуценят і кошенят від своїх же домашніх в пакетах, в мішках, коробках, в лісах , полях, на зупинці і тд. Замість того, щоб один раз відвезти стерилізувати свою тварину, їм легше два рази на рік вбивати стільки невинних душ. Раніше я допомагала багато людям , коли жила в Італії, а як повернулася в Україну 4 роки назад, я зрозуміла, що люди самі винні в своїх бідах… І так як відносяться в нас до тварин, я ніде не бачила… Тому в Україні більш за все потребують допомоги саме тварини.. І ще я вірю в те , що після смерті ми зустрінемся з нашими чотирилапами , але від нас залежить, чи вони в Бога будуть просити за нас, чи проти нас… Кожен вибирає сам.

На прохання журналіста Настя розповіла про своїх підопічних, яким потрібні господарі, які не зрадять та любитимуть. Дівчина додає- вони мають бути відповідальними, дбати про тварин, бо кожна з них дорога її серцю. Будь-кому песика чи котика не віддає. І вона категорично проти тримання тварини на ланцюгу. Нові господарі часто присилають їй фото та відео улюбленців, залюбки просять поради.

-Нещодавно я знайшла в мішку цуценят. Їх я прихистила, вилікували усіх від чумки разом з чоловіком. Половину прилаштувала і троє ще в мене. Це дівчатка, вік 7 міс, стерилізовані, вакциновані і оброблені.

Є ще 2 цуценятка по 3 міс. Вакциновані з паспортом.

Також є маленька собачка яку викинули на трасі і її переїхала машина , перенесла 2 тяжкі операції в районі тазу і лап , зараз бігає, але виявилася вагітною і народила вже в мене двоє малят. Їм зараз місяць, через місяць можна віддавати.

Є цуценятка, яких викинули біля ветклініки ще сліпими… Ми знайшли прийомну мамку, дякуючи ще одній жінці, яка прихистила їх на день і викармлювала, потім разом з волонтеркою Альоною Суботіною прилаштували на перетримку біля Тиврова до Оксани.  Допомагають коштами небайдужі люди. Я їжджу майже кожні вихідні туди, обробляю, вакцинувала вже 3 рази повністю . Ну і звісно вожу корм, вже деяких прилаштувала в чудові сім’ї. Залишилося 4 дівчинки і хлопчик.

Кому потрібне цуценя – дзвоніть 0966497372 Настя

5168757384472900 приват Кучеренко Анастасия

Monobank 4441114421333459

Вікторія Снігур