Школярі вважають, що це вбереже їх від небажаної контрольної або ж злої вчительки. Хто б міг подумати, що така тенденція виникне і серед шкіл Вінниччини, а саме Липовецького району. До редакції звернулися батьки липовецьких школярів:

– Спершу моя дитина почала вживати дивні релігійні словечка. Потім все частіше промовляла «Самей Леліт». Я не могла скласти навіть картину в голові, звідки це все взялося? Коли почала виясняти, то зрозуміла, що не лише у мого сина змінився світогляд. Інші батьки розповідали мені те ж саме. У школі, на перервах, діти малюють «пентаграму сатани» — перевернуту зірку в колі, для того щоб вчителька не прийшла на урок. Син розповів, що 3 рази з 5-ти це спрацювало. «Зла вчителька» не змогла доїхати, захворіла, а останній раз — викликали на термінову нараду. Відповідно, діти почали свято вірити у цю символіку. Ми домоглися розповіді від дітей.

Сатанинські знаки, які малюють учні на перервах

– Чому вони так роблять? Хто їх навчив цьому?

– Вони зізналися, що так звані «відоси сатани» дивляться у «Тік Току». А зараз це дуже модно. Хтось поширив в Інтернеті відео, де діти у ігровій формі малюють на дош­ці пентаграму. Відповідно, покоління наших дітлахів це підхопило і почали робити по­дібне самостійно. Але, окрім пентаграми, поширюються ще й відео жартівливого жертвоприношення м`яких іграшок. І діти з шаленим захватом це дивляться… А потім наслідують, — розповіла мама школяра однієї з липовецьких шкіл.

Найцікавіше те, що першочергове джерело знайти практично неможливо. Але виникає запитання: «Кому і навіщо це потрібно?» Всіх вінничан, хто натрапляє на подібні сатанинські знаки, просимо звертатися до редакції «33-го каналу». Разом ми зможемо витягати наших дітей із цих сатанинських пут. Бо ви ж не хочете, щоб ваші діти масово переходили у віру сатаністів?

Софія Копач