Більшість громадян донині ходить без масок і порушує дистанцію. Крім того, люди вже давно втратили пильність через помилкові прогнози експертів, нібито друга хвиля розпочнеться лише восени.

Всеукраїнська газета «Факти» в статті «Як перемогти загадковий вірус» повідомляє:

«Відомий український психоаналітик, публіцист та автор методики «Свобода без коду» не погодився зі всесвітніми фахівцями. Доктор Овсянюк заздалегідь попереджав, що нова хвиля пандемії розпочнеться ще раніше, ніж настане осінь.

5 серпня 2020 р. у вінницькій газеті «33-й канал» він публічно спрогнозував, що друга хвиля пандемії стартує саме в день православного свята. І лише заднім числом численні ЗМІ потім почали повідомляти, що саме з 19 на 20 серпня почалася друга хвиля пандемії. Вона з’явилася в День Преображення Господнього і зростає донині. І нам, можливо, варто було більш відповідально і вчасно підготуватися до початку нового сплеску та робити висновки з помилок.

Доктор не вважає себе досконалим: «Я не пророк і не вчений. Але хто коронував цей вірус? Хто благословляє подальше розповсюдження віруса СНІД та перевернуті духовні цінності? Дивна коронована пандемія — не лише медична криза, але й глибока духовна криза. Чому мовчать ті, хто не має права на таке мовчання?».

Читачі «Фактів» швидко відгукнулися і написали багато коментарів. Але що кажуть люди?

Ми вибрали найбільш гострі відгуки, мудрі думки і навіть нові дотепні анекдоти:

– great guru 16.10.2020, 12:05. Це лише випадковий збіг! Що він може? Це просто лікар. Нічого не знає про астрологію і про третє око. Я — екстрасенс міжнародної категорії! Так і запам’ятайте — я тут був!!!

– Arseniy Kostin 16.10.2020, 11:21. Доктору респект і величезний лайк. Це лікарська інтуїція!

– Tatyana Pavlovna 16.10.2020 7:39. Якби люди краще слухалися лікарів і не вели себе так егоїстично, тоді не було б у нас таких проблем.

– Arseniy Kostin 16.10.2020, 13:05. Немає пророка в своїй вітчизні. Адже у подібних політиків і духовних «guru-гуру» завжди все перевернуто навпаки. Вони навіть чоловічі яєчка називають яйцями, а курячі яйця — яєчками!

– exxpert 16.10.2020 11:40. А я не вірю в пророцтва бабусі Ванги — там занадто багато базікання без доказів. А тут все збігається. Що написано пером — не вирубати сокирою.

– Arseniy Kostin 16.10.2020, 14:04. Доктор Овсянюк відрізняється від так званих «гуру» своїми плодами. А лукавих проповідників та «апостолів» розвелося чимало.

Чому вони мовчать про цифрове кодування підсвідомості рабів, і не лише наркозалежних?

Я навіть придумав актуальний анекдот про такого guru-вчителя, начебто з англійської мови:

«*** з дьюті ту дей?». А весь клас дружно відповідає: «Сам пішов на *** з дьюті тудей !!!».

– Valentin Molchanov 16.10.2020, 10:42. Олександра Григоровича мені пощастило знати особисто. Я не з чуток знаю, скільком людям він допоміг, в тому числі і мені. Одного разу він розповів нам мудру притчу: «Виповзають з вигрібної ями опариш-батько і опариш-син: – Тату, що це тут навколо все таке казкове і прекрасне? – Це небо, сонечко, травичка, пташки, квіточки. – Так чому ж ми все життя живемо в лайні? – Це наша батьківщина, синку!»

Доки ще ми будемо падати? Пора вже нам підніматися!

– Andrej Ovsyanyuk У кожного з нас є прихований захист від будь-яких вірусів! Навіть в окремо взятій родині ця зараза не володарює над усіма. Але віра без справ мертва. Наш єдиний захист — це позитив і відчуття спільної відповідальності за ближнього. Один за всіх – всі за одного.

Але п’яному «море по коліно», а куріння та ожиріння пригнічують імунітет, віру та волю.

Не існує похилого віку — існують похилі люди! Думайте, вірте та бережіть життя.

Перемога за нами!

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЦЕНТР «СВОБОДА БЕЗ КОДУ!!!».