Переможець «Голосу країни» з Тернопільщини розповів про те, як змінилося його життя після проєкту.

Юнак переїхав до Києва й оселився у подарованій квартирі разом зі своєю дівчиною Іванною.

Пара разом уже кілька місяців. Коли всі сиділи на самоізоляції, ці двоє примудрилися зустрітися, закохатися і з’їхатися. А познайомилися вони в компанії спільних друзів.

– Я Ромчика знала ще на той момент як хлопчика маленького, який виграв «Голос». Думаю, о, круто, піду зараз — заодно і сфоткаюсь із ним. Прийшла, і тут дивлюся — Ромчик не такий маленький хлопчик, як я думала, – розповіла Іванна.

Попри те, що Роман майже одразу дав Іванці зрозуміти, що вона йому сподобалась, норовлива дівчина довго тримала любовну оборону. Вона зізналась, що навіть ображала його спочатку, не ходила на побачення.

Життя на спільній території допомогло юній парі швидко вийти з періоду цукерок та букетів і перейти до етапу «ріг і хвостиків», які Рома й Іванка показали одне одному, коли справа дійшла до розділення побутових обов’язків.

Та разом вони не лише побутовими справами займаються, а ще й скарбничку сімейного бюджету поповнюють, працюючи в одній із мереж супермаркетів. Саме працюючи касиром, за словами вокаліста, він вперше зрозумів, що значить «зворотний бік популярності».

– Були й такі, що підходили, знімали: «От до чого дожився переможець «Голосу країни». Я не знаю, мені в той момент не було якось соромно чи образливо за себе, – заявив Роман.

На думку оточення Роман не зважає. Каже, головне для нього – чесно заробляти гроші й не сидіти на батьківських плечах.

Заочно дізнавшись, що син має потенційну дружину, матір переможця Євдокія Петрівна вирішила негайно навідати юне цивільне подружжя. Пара не приховує — перед її приїздом дуже хвилювалися. Як виявилося, дарма, бо Іванка їй дуже сподобалася.