Про це повідомляють у Вінницька міська рада.

“Присвоєння комунальному закладу “Навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІ ступенів-ліцей №7 Вінницької міської ради” імені Заслуженого працівника освіти України Сухомовського Олександра Григоровича є гідним вшануванням його неоціненного вкладу в розвиток комунального закладу”, – йдеться у повідомленні.

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій чи усній формі департаментом правової політики та якості Вінницької міської ради за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 59, каб. 710, тел. 59-51-55, або за допомогою електронної пошти, e-mail: info@vmr.gov.ua до 11 січня 2021 року включно.

У повідомленнях вказуються прізвища, імена, по батькові та адреси учасників громадського обговорення.

Громадські слухання відбудуться 12 січня 2021 року о 17.30 год. за адресою: м.Вінниця, вул. Пушкіна, 11 (HUB Місто змістів).

Результати будуть оприлюднені в друкованому виданні “Вінницька газета” та на офіційному вебсайті міської ради в термін до 22 січня 2021 року.

Довідка:

Олександр Сухомовський 30 років був директором вінницької школи №7. 22 вересня 2020 року педагог помер від ускладнень спричинених коронавірусом. Хвороба обірвала життя на 75-році.