Вінницька медсестра Віта Білокінь 17 років пропрацювала у Вінницькій обласній клінічній лікарні ім. М.І.Пирогова. Щомісяця частину зарплати жінка відкладала на омріяну квартиру у Вінниці, але в один момент всі кошти довелося віддати на діагностику та лікування. Нині жінка потребує нашої допомоги!

-Багато з вас знають особисто, хтось з моїх розповідей про чудову людину ВІТУ БІЛОКІНЬ (НАГОРНУ) , хрещену моєї донечки, мою близьку подругу і просто світлу і добру людину. В неї трапилася велика біда…..діагноз ” РАК ” прозвучав як грім серед білого дня. В Україні ніяк не могли поставити діагноз…довелося летіти в Туреччину , а там, як розумієте, ціни на лікування зовсім не маленькі… 14 днів перебування там коштує немало + курс радіотерапії голови коштує 140 000 грн, – каже подруга хворої Тетяна Билкун .- Радіотерапія була необхідна, бо метастази добралися до головного мозку. Зараз отримує імунотерапію, щоб мати можливість далі продовжувати боротьбу. Одна така процедура коштує 43 000грн …..потрібно найменше 6 таких процедур, а це означає, що потрібно ще 260 000 грн. Віта мріяла про свій куточок….про власне житло….Зараз мріє про здоров’я і можливість бачити, як росте її неповнолітня донечка.

Будь ласка, якщо маєте таку можливість допомогти фінансово – .кожна копійка важлива. Боляче від того, що життя стоїть на вазі з грошима…

Картка Приват Банк:
5168 7451 0023 3953
Віта Білокінь