Сьогодні, восьмирічний Артем поїде до прийомних батьків. Виховуватиме хлопчика Вероніка Василівна, яка має доньку восьмикласницю. Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.

«У нас сьогодні приємна подія: ще одну дитину влаштовано у родину. Я впевнена, що ви подаруєте цій дитині щастя, свою любов і тепло. Хочу вам побажати благополуччя, добра і, найважливіше, здоров’я всій родині. Приємним сюрпризом для вас буде те, що з міського бюджету ви отримаєте ще 25 тис. грн. Це додаткові кошти до тих виплат, які дає держава», – зазначила заступниця міського голови Галина Якубович.

Вероніка Василівна – приватний підприємець, любить активний відпочинок та займається волонтерством. Рішення взяти до своєї родини на виховання та спільне проживання восьмирічного Артема приймали разом із донькою Аліною. Хлопчик – сирота. У 2014 році у нього померла мама, а за деякий час – батько. Артем виховувався у Вінницькому навчально-реабілітаційному центрі «Гніздечко». Сьогодні він поїде до своєї нової родини.

Ольга Сонячна