У Вінницькому шкірно-венерологічному диспансері є платна телеметрична послуга. Відтепер консультацію у лікаря-дерматовенеролога можна отримати через додаток Вайбер.

Алгоритм дій пацієнта для замовлення та отримання послуги такий:

1. Зайти на сайт: https://bit.ly/3eExCQ6, обрати розділ «послуги +» та «послуги із замовленням онлайн».

2. Обрати «Консультація лікаря-дерматовенеролога», оплатити онлайн через кошик 181 грн 20 копійок, вказавши прізвище пацієнта, який потребує консультації (платник може бути інший).

3. Зайти на сторінку на сайті «лікарі +» та обрати лікаря-дерматолога.

4. Зателефонувати до реєстратури: 0432-67-12-84 або 067-433-95-45, повідомити медреєстратору необхідні особисті дані для оформлення медичної картки, отримати від медреєстратора номер телефона лікаря та інформацію про день і час консультації.

5. Зателефонувати обраному лікареві в день та час прийому, повідомити лікареві необхідні деталі та надіслати на додаток «Viber» 3-4 фотографії проблемного місця шкіри, зроблених при денному освітленні з різних сторін та різної дистанції. Пацєнтові слід підготуватись до консультації – заздалегідь продумати (записати) питання, які турбують. Лікар проконсультує у домовлений час.

Якщо за фотографією діагноз не можна буде встановити, лікар може провести прийом в офлайн форматі. І за неї платити вже не треба. Якщо, звісно, прийом стосуватиметься тієї ж проблеми пацієнта.

Крім того, у Вінницькому обласному клінічному шкірно-венерологічному центрі можна пройти діагностику.

Валентина Лісова