Бо їй все мало. Там ця пошта будуватиме ще одне своє відділення. Чия вона насправді – я не знаю і знати не бажаю. Скільки заробляє щороку на Ямпільчанах – здогадуюся.

Мене, як волонтера, хвилює ось що. Що цій не бідній організації міська рада без будь-якого обговорення – весело і одностайно виділила черговий шматок землі в місті… От якби вона з таким ентузіазмом виділяла землю на забудову воїнам… Особливо бідним, пораненим, контуженим, інвалідам…

Я сподівався, що віджила міськрада сьомого скликання на чолі з колишнім головою А.Юрченком поставить умову при виділенні землі цій пошті: землю вам даємо, а ви, в замін, відновлюєте в програмі “Гуманітарна пошта” нашого Ямпільського волонтера Василя Кізку. І будете відправляти на фронт його волонтерські вантажі так, як відправляли шість років до 1 вересня цього року – безкоштовно, не збіднієте.

Та де там!.. І не згадали про мене, про те, що в час карантину з неймовірним зусиллям збираю хоч якісь кошти, щоб заплатити цій багатій пошті за відправку допомоги нашим воїнам на передову.