Відома вінницька дизайнерка одягу Олена Шиян вразила вінничан співочим талантом.

У жовтні презентувала авторський кліп на пісню — хіт «Лети» Світлани Лободи. Відеозйомки відбулися на площі Тараса Шевченка, а от виконувала пісню російською мовою. Вона відома як найкращий саундтрек до ро­сійської версії фільму «Вій»-2. Жителі Він­ниці під­тримують Олену у її починаннях у своїх коментарях до відеокліпу. Сама ж дизайнерка зазначає, що не очі­кувала такого результату.

– Чесно, навіть не думала, що мені сподобається, бо я дуже критична до себе та свого вокалу, і тим більше – свого артистизму, — розповідає Олена Шиян. — Я абсолютно впевнена, що саме музика об’єднує всіх нас, незалежно від наших смаків та вподобань. Для мене спів — це натхнення.. І у кожного є своя мелодія у житті, яка допомогла пережити певні обставини. І от я зважилась на те, щоб показати ще одне моє захоплення — спів.

Олена цінує мистецтво, з увагою ставиться до творчого життя міста. Навіть минуле осінньо-зимове модне дефіле «Be mine, my world» Шиян презентувала у стінах Вінницького обласного художнього музею.

Софія Копач