Пророк Серафим Саровський влучно поперереджав, що в останні часи вся планета затремтить від криз та катаклізмів.

Але у чому сенс життя? Багато хто вірить, що коли помре в глибокій старості, значить, життя вдалося.

Ми часто живемо лише по плоті і віддаємо «кесарю кесареве». А де «Богу – Боже?».

Сучасні люди бояться вірусів і мікробів більше, ніж Страшного Суду. Численні експерти, наче закодовані, вперто не помічають, що друга хвиля пандемії розпочалась саме в День Преображення Господнього. Хоча я їх поступово майже носом тикаю в це дивне «співпадіння». Що відбувається з науковими, політичними та духовними експертами? Про коронований вірус – панічна істерія 24 години на добу. Про Закон Божий – повна тиша.

Але повноцінна людина, на відміну від тварини, має право на віру, душу і духовні цінності.

Переважна більшість українців – взагалі хрещені люди! Але «піпл хаває» смиренне прийняття ідентифіка­ційного коду з числом звіра.

Сучасні «святі отці» знали пророцтва, але також прийняли цей код і замовкли, наче сліпі та мертві.

На жаль, великий Серафим Саровський вже не з нами, а на небесах.  Але з ким духовно йдемо ми?

Код працює реально. У мене також слабшає духовна концентрація. Але я поки що це усвідомлюю, чесно визнаю і закликаю себе до віри:

«Святе Ім’я ти промовляй, прославляй,

Без Нього не йди, не живи, не вмирай».

Можливо, моя публічна сповідь знадобиться ще комусь, адже віра без справ мертва.

Мабуть, в останні часи нам залишається лише у собі жити з Богом без лицемірства.

Поки у дітей немає коду –  в них є вищий захист від коронованої пандемії. Але вірусне ураження дорослих –  лише  видима частина екологічного апокаліпсису. Код «666» підступно перевертає навпаки саме сокровенне. Він автоматично перешкоджає духовній єдності з Отцем і Сином і Святим Духом. Це путівка до пекла.

Три стадії будь-якої наркологічної залежності – це також підсвідомий код з трьома шістками.

Отже, не варто кодувати залежну, безвольну, зневірену людину, якщо вона вже і так заздалегідь закодована на падіння. Людина взагалі має божественне право на свободу без рабського коду.

І тоді в очах колишнього пацієнта з’являється світло: «Моє життя більше не контролюють біси!»

Серафим Саровський сказав: «Справжня мета життя – в набутті Духа Святого Божого».

Вам нав’язують образ і подобу звіра, але остаточний вибір поки що за вами.

І не все залежить лише від вас. Хто не вміє молитися – вчіться. Вірте!

Образ і подоба  істинного Творця – це сенс людського життя.

Вінниця. Доктор Овсянюк.
Центр «Свобода без коду!!!»