Дружина фермера звинуватила її у забороненому коханні з її чоловіком.

– В епіцентрі резонансної ситуації опинилася 30-річна голова одного з сіл Вінниччини, — повідомляють читачі «33-го каналу». — Декілька місяців тому по околиці розлетілися розмови про те, що молода головиха закрутила роман з фермером сусіднього села. Спочатку у це ніхто не повірив, адже обоє були порядними сім’янинами.

Та згодом вони вирішили не приховувати свої почуття. І, будучи одруженими, зустрічалися прямісінько у місцевому будинку уряду — сільській раді. Звісно, селяни не стали покривати свою очільницю та «рознесли славу» про їхні любовні пристрасті на всю ОТГ. Чоловік головихи підозрював, але, певно, куди вже дінеться, якщо в цій хаті жінка була головною. Бо і справді моторна, швидка, роботяща та ще й розумна.

А от дружина фермера не так спокійно на це відреагувала. Заїжджала в село і людей про секс-скандал питала, а коли упевнилася в інформації, то сама ходила до сільради — головисі погрожувати. Та ці зустрічі і чути було на пів села.

Мало того, декілька тижнів тому очільниці камінням порозбивали вікна в хаті якісь невідомі чоловіки — не місцеві. Всі говорять, що це дружина фермера найняла спецпризначенців для такої справи.

Та далі було справжнє кіно. Фермер повідомив дружину про розлучення. Сказав, що буде допомагати їй фінансами, але для себе обирає кохання. Тож, довго не думаючи, фермерка зібралася із силами та відлупцювала головиху на очах у всього села. Посеред білого дня, у неділю, коли люди поверталися із церкви…

Та справжнє кохання і це не зупинило. Новоспечена пара із голови села і фермера заявила всім про серйозні наміри на майбутнє. Навіть будинок поблизу Вінниці придбали — напевне, планують майбутній переїзд.

Публічні люди, публічні скандали, навіть любовні трикутники…

Марина Романова