10-річний Дмитрик примав вітання з Днем народження від керівника поліції Вінниччини Івана Іщенка, який разом з ювенальними поліцейськими завітав до школи, де навчається іменинник. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Мама хлопчика через соцмережі звернулася з проханням до людей, щоб допомогли здійснити найзаповітніше бажання її 10-річного сина. Хлопчик подолав важку хворобу та змалку хотів стати поліцейським. І він мріяв, щоб його з днем народження привітали поліцейські.

На прохання жінки відгукнувся головний поліцейський області. “Дмитрик навчається в 4-му класі загальноосвітньої школи у селі Хижинці Вінницького району.

Здивуванню і радості хлопчика не було меж, коли його покликала вчителька вийти на шкільне подвір’я, де він побачив поліцейський автомобіль і правоохоронців з святковими кульками. Його особисто привітав керівник поліції Вінниччини Іван Іщенко. Дмитрика переповнювали радісні емоції і щастя, коли він отримав подарунки та спробував себе хоч на кілька хвилин справжнім поліцейським”, – повідомляють правоохоронці.

Валентина Лісова