Дівчата отримали 87 золотих медалей, 31 – срібних та 30 бронзових. Крім того, виграли головний кубок фестивалю, а їхні учениці стали Королевами та Віцекоролевами змагань!

– Це були одні з найскладніших змагань. Ми тренувались і онлайн, і офлайн. Велика подяка батькам та учням — ми показали більш ніж відмінний результат. Труднощі нас лише загартували, — каже засновниця «Шахіни» Діана Подолянчук. — Пишаюсь нашою командою! Підкорили суддів оригінальними костюмами, харизмою, цікавими хореографічними композиціями та нестандартними масовими танцями. Одна з новинок — танець «Місяць по небу ходить». Під українську пісню, з елементами контемпу. Танцювали східні танці, індійські та сучасні. У підсумку вибороли 148 призових місць та головний кубок змагань. І, звісно, право представляти Вінницю на чемпіонаті України. Крім того, наша школа танцю завдяки багаторічній підтримці учнів, батьків та ЗМІ стає центром творчого та інтелектуального розвитку. У нас будуть танці, спортивний напрямок, «Дошколярик», тренінги для батьків та дітей і багато іншого!

Відзначимо, що у студії «Шахіна» займається близько сотні дітей. Їм викладають не лише танці народів світу, а й навчають акробатики, пластики та акторської майстерності. Свого часу Діана Подолянчук потрапила до ТОП-100 найталановитіших учасників шоу «Танцюють всі». А ще вона та її родина займаються волонтерством.

Вікторія Снігур