Вчора доставила в клініку “Два Кота” сліпого Барсіка з смт. Турбів. Колись його, як і ще кілька десятків тварин, підібрала на вулиці небайдужа старенька жінка Галина Іванівна. Нажаль, у собачки хронічна проблема з очками. Необхідна операція і довготривале лікування.

-Вчора  очки прооперували, а також провели кастрацію. Планую ще на 7-10 днів залишити Барсіка на стаціонарі. Дуже шкода, але вправлення сльозних борозд проблему з зором повністю не вирішило. Собачка досі нічого не бачить. Потрібно приміняти мазь і 2 види крапель 5 разів на день. Такий догляд старенькій Галині Іванівні, просто, не під силу,- каже волонтерка Катя Христич.- Тому Барсік мусить лікуватись на стаціонарі. Будь-ласка, допоможіть з оплатою!Орієнтовна сума до збору 5000 грн. Операція на очках + кастрація коштують 2300 грн. Також необхідно 7-10 днів стаціонарного лікування і купити Барсіку препарати для подальшого домашнього лікування. На фото видно, що Барсік досить худенький. Просто, людині іноді нічим своїх улюблених тварин погодувати. Іноді вона й сама живе впроголодь. Тому Галина Іванівна буде рада, якщо хтось зглянеться над долею Барсіка і зголоситься його прихистити. Собачка трошки більший середнього розміру, дуже спокійний. Через незрячість, постійно натикається на стіни, людей, інших тварин. Може ночувати в будинку, літній кухні, теплому сараї. Кастрований, оброблений від паразитів. Можлива доставка по області люблячим людям.

Приват: 5168 7427 1338 3499 Христич Катя (перекази з карт ін. банків за посиланням: https://bit.ly/3lzhcLi). Є PayPal, можу відправити в особисті повідомлення. (067) 424-90-34, (093) 456-04-00, Катя Христич.

Валентина Лісова