Значна увага приділяється освітнім об’єктам у Він­ницькій області. Нещодавно чергову допомогу отримала школа в селі Зозів (Липовецький район, Вінницька область). У цій загальноосвітній школі навчаються діти із трьох найближчих сіл — це Зозівка, Вербівка та Зозів — загалом школу відвідує близько 200 учнів. І хоча школа і є сільською, за матеріально-технічним станом може конкурувати із районними освітніми закладами. Суттєвий внесок у розвиток та наповнення закладу здійснили компанія «ТАС Агро» та Благодійний фонд Сергія Тігіпка.

За роки плідної співпраці Зозівська школа отримала тренажери, м`ячі та інший спортивний інвентар для облаштування нового акробатичного спортивного залу, професійну техніку для їдальні. За активної участі агрохолдингу та Благодійного фонду було замінено вікна та освітлення у класах і приміщеннях загального користування.

«У теперішніх складних карантинних умовах особливо важливо забезпечити безпере­бійний та якісний нав­чальний процес. За підтримки ТОВ «ТАС Агро Захід» та Благодійного фонду Сергія Тігіпка наша школа отримала декілька телевізорів, оргтехніку та ноутбуки, які виявилися вкрай корисними для проведення дистанційного навчання. Наші вчителі не переймаються питаннями організаційного характеру, як і на чому проводити уроки, а мають можливість спрямувати усі сили та знання, щоб навчати молоде покоління. Допомога аграріїв не одноразова, це системний, тривалий процес. Вони повертають нам віру в те, що наші прохання про необхідність внесення іннова­цій­ної складової до навчального процесу не залишаться без уваги, ми маємо на кого розраховувати», — розповідає Ольга Побережець, директор Зозівської загальноосвітньої школи.

«Соціальна інфраструктура у селах потребує щорічних інвестицій. Наша компанія системно допомагає школам, дитячим садочкам, будинкам культури, медичним установам та сіль­ським радам у місцевих громадах. Освітні заклади завжди були і залишаються у пріоритеті, адже діти — це наше майбутнє. Сподіваємося, плідна співпраця із місцевими громадами буде продовжена у майбутньому», — підсумував Ігор Смаль, директор ТОВ «ТАС Агро Захід».