– Люди, скільки вже може тривати цей цирк абсурду! Ці дебільні “відосики”! Скажи, Зеленський, тобі не совісно із віп-палати «Феофанії» споглядати, як викидають на вулицю чи ведуть у тінь нас, трудяг України, які не сіли на шию державі, а самі створили робочі місця і годуємо наші родини та платимо податки. В усіх країнах підприємців дотують і поважають, особливо у надважкий час пандемії коронавірусу! А нас змушують за зароблені такою важкою працею «гроші» купувати касові апарати за 10000, – ділиться з «33-м» Олег Кравченко, підприємець із Вінниці.

Україна закипає. Цікаво, чи розуміє, в час непередбачуваної пандемії, наслідки влада

– Коли ви закручуєте гайки?! Мародери ви кляті! Своїм бездарним керівництвом завели країну у с…аку, а тепер здираєте шкуру з нас? Хіба може адекватна влада так робити в умовах, коли навіть великі підприємства світу терплять мільярдні збитки? Люди, що в голові у наших урядовців і цих прохіндеїв?! Бо після вдруге проваленого голосування хочеться вимагати дострокових перевиборів. 2 млн українців-підприємців «кинула» сьогодні Рада. Тому ми вдалися до таких дій прориву ВР, – не стримує емоцій учасниця акції Тетяна Васильчук.

Крім того, масові протести із перекриттям траси «проти карантинних вихідних» у Стрижавці влаштували і вінницькі підприємці та ресторатори. Такі акції пройшли у Козятині, Могилеві-По­дільському, інших містах.

Юлія Іванюк