До редакції «33-го» звернулися жителі Тульчинського району та розповіли про шокуючу ситуацію, яка трапилася з жителькою їхнього села Оленою.

Вчителька історії поїхала на заробітки в Польщу, а через пів року засвітилася як «порноактриса» у соціальних мережах. Її чоловік намагався покінчити життя самогубством, та після невдалої спроби почав пиячити. (З етичних міркувань ми не будемо називати її прізвище).

Звісно, ця іс­­­торія не з приємних, але хочеться, щоб люди про це знали. Жінка має двох повнолітніх дітей. Все життя працювала в сільській школі вчителькою історії. Але в 50 років вирішила себе спробувати на заробітках у Польщі. Всім повідомила, що їде працювати на завод. А ми, жителі, здивувалися! Бо як це вона залишить тут своїх чоловіків?! Хоч і була в шлюбі, та мала ще декількох коханців. До речі, також — вчителів. Але вона поїхала, бо дуже вже хотіла побачити щось нове.

Більше року про неї не було нічого чути, але днями на Вайбер до всіх її колег прийшло повідомлення з інтимвідео, головною героїнею якого була та сама вчителька історії з Тульчинського району. Це відео відправив анонімний користувач.

Можливо, вона комусь перейшла дорогу? — подумали ми. Але факт залишається незмінним. У шкіряній білизні та з наручниками в руках вона займалася коханням з невідомими чоловіками. Цей ролик швидко набув популярності. Кажуть, що тепер за кордоном модно не тільки дитяче порно у збоченців, але й секс-розваги із так званими «літніми» жінками і чоловіками. Ось педагог цим і скористалась. Тож чоловік «учительки» теж його побачив.

Наступного дня він не прийшов на роботу. Виявилося, що намагався покінчити життя самогубством. Але його вчасно врятували. Коли про вчительку-«героїню» пліткували всі села, він почав страшно пиячити. Кажуть, що зараз чоловік геть пропадає. Натомість стало відомо, що вчителька даремно час не гаяла та знайшла собі нового прихильника, але вже в Ізраїлі…

Марина Романова