Окрім місцевих байкерів, до міста з’їхалися також мотоциклісти з інших областей України. Гучним святкуванням та мотопарадом байкмени проводжали «сезон драйву». Для гуляння цього року обрали наше місто.

Один з організаторів акції Руслан Монруа з позивним М’ясоєд розповідає, що офіційне закриття планували провести раніше.

– Але були місцеві вибори. Крім того, — ділиться М’ясоєд, — у ці дні була сприятлива погода. Байкери завітали більш ніж з 10 областей України. Серед них Київ, Одеса, Дніпро, Івано-Франківськ. Наші найближчі сусіди — Житомир та Хмельницький. Так, як було, коли ми приймали «Мотопробіг Єдності-2020». Влаштували для городян виставку наших мотоциклів. Все пройшло із дотриманням карантинних умов.

Згодом мотоциклісти колоною поїхали у Турбів. На тамтешній базі відпочинку провели збори громадської орга­нізації «Спілка мотоциклістів України». Зазвичай мотосезон розпочинається навесні, а закінчується восени. Та, чесно кажучи, для мене він ще не завершився від минулої весни. Взимку була комфортна погода.

Нагадаємо, що минулого літа у Вінниці було проведено грандіозне байкерське весілля Верони та Ейнштейна, яке відзначили гучним гулянням та байкерським парадом.

Софія Копач