– У мене коронавірус. Сьогодні ковідну пневмонію підтвердила комп’ютерна томографія. Зрозуміло, що певний час я буду на самоізоляції. Але не самоізолююсь від життя Вінницької області. Так, я теж потрапив у статистику інфікованих. І прошу вінничан: бережіть себе і оточуючих.

Для коронавірусу не має значення ваш соціальний статус, посада чи професія. Заразитися може будь-хто.

І навіть за два тижні, 20 листопада, Борзов через хворобу не зміг прийти на дві перші сесії у Вінниці. На обласній сесії він мав би бути як губернатор Вінниччини… А на міську — прийти і отримати посвідчення новообраного депутата ВМР від партії «Слуга народу».

– Почуваюсь краще, але на сесії у п’ятницю, 20-го, не прийшов, бо негативного тесту на той час на руках не було… Бо прийти отримати мандат депутата і покласти половину міськради в лікарні – це не до мене! – розповів телефоном Сергій Борзов. – Як буде нормальний тест – одразу йду на роботу, бо часу лежати на лікарняному просто немає… І вже як пацієнт, що подолав коронавірус та на власних легенях відчув цю «біду», скажу – ніяких новорічних свят і політики зараз не треба. Негайно треба всім лікарням підключити кисень, роздати концентратори і ліки… Бо вже погано, а буде ще гірше. А головні лікарі «районок», які стали депутатами, мають не піаритись та дякувати за голоси, а криком кричати за кисень і концентратори, бо багато життів вінничан нині висять буквально на волосинці…

Коли верстався номер газети, Сергій Борзов повернувся на роботу після коронавірусу.