Нещодавно завершили роботи у багатоповерхівках за адресами: вул. Келецька, 116 та вул. Гоголя, 21. У цих будинках нещодавно створили ОСББ, і мешканці  обрали саме цей вид робіт по програмі першого безкоштовного капремонту для ОСББ за рахунок бюджету.  Загалом цього року уже провели капремонт мереж у 39 будинках.

Ремонт житлового фонду у Вінниці за програмою співфінансування виконується щороку. Умови участі – незмінні: 70% витрат покриває міський бюджет, решту докладають мешканці. У багатоквартирних будинках замінюють інженерні мережі холодного та гарячого водопостачання.

«У нас було багато викликів пов’язаних із пандемією коронавірусу, але ми продовжуємо працювати. У планах на цей рік у нас було провести капітальний ремонт інженерних мереж у 24 житлових будинках. Проте нам вдалося уже виконати ремонті роботи у 39 багатоквартирних будинках. І наразі роботи тривають ще на кількох об’єктах – у будинках по вул. А. Кримського, 48, вул. Київська, 160а, вул. Київська, 74, просп. Космонавтів, 74», – розповів директор департаменту житлового господарства Роман Фурман.