Таке свято 8 листопада 2020 року святкували жителі Комарова Гой Надія Гнатівна та Віктор Миколайович і 22 листопада жителі Вороновиці Драбович Любов Олександрівна і Валентин Кирилович! Про це повідомили у селищній раді.

Вже півстоліття наші ювіляри живуть у коханні та злагоді. Виростили гідних дітей, подружили онуків та дочекалися правнуків.

Багато чого було у подружньому житті, але всі труднощі, які їм підготувала доля, перебороли та зберегли ту ніжність і взаємоповагу, яка була в день їхнього весілля у 1970 році.

Шановні ювіляри, минуло вже 50 років як Ви тримаєте один одного за руки, півстоліття Ви вдвох зустрічаєте світанки і проводжаєте заходи сонця. Змінюються дні, тижні, місяці, роки, десятиліття, тільки Ваша любов незмінна. Вона як якір не тільки для вас, але і для ваших дітей, онуків і правнуків. Ви бачили, як у кожного з Вас сивіло волосся, а на обличчі з’являлися нові зморшки. Ви – доказ того, що довгий щасливий шлюб можливий.

Вітаючи ювілярів Голова Вороновицької ОТГ Олександр Ковінько наголошував, шо: «Від щирого серця бажаємо Вам миру, злагоди, взаєморозуміння, любові, щирості, турботи один про одного долаючи шлях, розпочатий на весільному рушничкові. Здоров’я Вам міцного, щастя рясного, поваги від дітей, онуків, правнуків. Божої благодаті ще на многії і благії літа!».

Валентина Лісова