31-річний Олексій Логоша разом зі своєю мамою та бабусею від отриманих травм помер миттєво. ДТП сталася в центрі Немирова.

Чоловік поспішав до лікарні, щоб врятувати свою бабусю. Вона задихалась. Чи пов’язано це із ускладненням від коронавірусу — поки що невідомо, — ділиться з «33-м» його колега Максим.

— Ми всі шоковані тим, що сталося, адже подібного ніхто не очікував. Олексій завжди був відповідальним та привітним. Ми працювали з ним разом на лікеро-горілчаному заводі «Немирів». Він був будівельником, поважав своїх колег. Був шанованою людиною, ніколи не зловживав алкоголем. Кожного дня ми звикли бачити його усміхненим, але доля вирішила по-іншому…

Він проживав у селі Ковалівка, щоденно їздив на роботу. Та цього жахливого дня, вночі, до нього зателефонувала мама. Вона була налякана, бо бабуся почала задихатися. Тому Олексій разом з мамою віз бабусю на порятунок у Немирівську ЦРЛ…

Автотроща сталася поряд з Центром зайнятості. Там є автобусна зупинка. Поблизу стояла несправна вантажівка. Як кажуть немирівчани, у машині несправною була навіть електрика, бо водій не залишив увімкнутою аварійку. Також не було гілля, яким було б варто обкласти машину, щоб вона була видимою для інших учасників руху… Коли їхав Олексій на «Ладі», йому назустріч виїхала машина. Дальнім світлом осліпила його, і він в`їхав прямо під кузов. Поліцію викликав водій авто, який їхав назустріч. Дах легкової машини зовсім знесло. Очевидці кажуть, що навіть тіла залишились без голів. З камери відеонагляду видно, що легковик не пригальмовував. Тормозного шляху також немає. Тіла з машини практично неможливо було витягнути. Тому рятувальники вимушені були вирізати їх спеціальними інструментами.

Ситуацію прокоментували у поліції:

– Внаслідок ДТП водій «ВАЗ» та його пасажири,  віком 61 та 76 років,  загинули  на місці події. 60-річний водій вантажівки, який на момент зіткнення перебував у салоні автомобіля, не постраждав.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварії. За таке правопорушення передбачено покарання — до 10 років позбавлення волі.

Софія Копач